Her kan du laste ned ferskere Android-versjon av meet316 enn den som ligger på Google Play

Nei, akkurat nå har vi ikke noen versjon som er ferskere enn den som ligger på Google Play.

Ja, vi har nå en versjon som er nyere enn den som ligger på Google Play. Lenke finner du nedenfor.

Er det trygt å installere slik på Android?

Ja, den versjonen som ligger her er bare nyere enn den som ligger på Google Play fordi det tar noen dager å få godkjent oppdateringer hos Google. Det er en kjent sak at det er flere dårlige og skadelige apper på Android-plattformen, nettopp fordi det er mulig å installere utenom Google Play, men meet316 er altså testet og godkjent av Google og Apple (versjoner for iPhone og iPad kan ikke installeres uten via App Store). Når det gjelder virus, er våre utviklingsmaskiner kontinuerlig virus-overvåket, slik at appen ikke skal bli infisert.

Gjør følgende på din mobil/nettbrett for å installere:

Når du klikker på denne lenken, vil enheten din starte nedlasting av fila meet316.apk (ca 25 MegaByte). Avhengig av hvilken Android-versjon du har på mobilen/nettbrettet skjer omtrent følgende (dette er skjermbilder fra en mobil med Android 8):

1. Du klikker på knapp for nedlasting.

NB! Ser ut til at Chrome som nettleser ikke fungerer, sikkert fordi Google er så strenge med at alt skal ligge på Google Play. Prøv annen nettleser som allerede er på mobilen, eller bruk Firefox.

2. Mobilen gir deg en «dramatisk» melding, men du klikker på nedlasting. Du kan få en omtrent likelydende melding etterpå, og velger «Last ned» igjen.
3. Installasjonsfila ligger på en Google-server, så det kan være at du får en advarsel fra Google (se bildet). Du kjører på med nedlasting.
4. Google anser apper på Google Play som «kjente», og her kommer det da en installasjon fra en «ukjent kilde». Derfor må du klikke på Innstillinger for å akseptere kilden.
5. Velg at du gir tillatelse til å installere fra denne kilden (om du skal oppdatere appen senere, slipper du trinn 4 og 5 siden du nå har godkjent kilden).
6. Siste trinn er bare info om at meet316 ikke ber om tillatelse til noen av mobilens enheter i denne omgang, så du velger «Installer». Dermed skulle meet316 være installert!